Nieuws

Wij hebben voor MERKSPACE (www.merkspace.com) uit Israël (Co-Working) een prachtig monumentaal Grachtenpand gehuurd van ca. 1100m2. De opening zal medio Juni plaats vinden en dit is de eerste locatie in Nederland – Europa en Merkspace zal spoedig meerdere locaties aanhuren of aankopen. Merkspace heeft al 4 prachtige locaties in Israël en heeft al meer dan 150 tot 200 tech-bedrijven als cliënt.

Wij hebben de investeerder, Avignon Capital (UK) collegiaal met Pierce Capital Investments geadviseerd bij de aankoop van het hotel NH Zuid – Musica in Amsterdam Buitenveldert, nabij de Zuid-as. Het betreft een 4* hotel van circa. 10.000m2 met 213 hotel kamers en 18 conference rooms. De transactie bedraagt € 45 mln.

Ons kantoor heeft DE GIRO begeleid bij het aanhuren van kantoorruimte in de Rembrandt toren in Amsterdam. Zij hebben ca. 1250m2 gehuurd voor 10 jaar op de 13 e etage.

De Giro is de eerste groothandel broker voor particuliere beleggers. Een online beleggingsplatform voor alle type beleggers. DEGIRO stelt haar klanten in staat om tegen ongekend lage tarieven wereldwijd te beleggen. Er werken ca. 150 mensen bij het bedrijf en verwerkt het platform voor 30 miljard aan transacties op 100 beurzen wereldwijd.

Wij hebben de investeerder, Avignon Capital (UK) collegiaal met Pierce Capital Investments geadviseerd bij de aankoop van het hotel Hyatt, Airport Amsterdam, in Hoofddorp. Het hotel ligt zeer dichtbij Schiphol. Het betreft een 4* hotel van circa. 8.336m2 met 330 hotel kamers. De transactie bedraagt € 53,8 mln.

Ons kantoor was betrokken als mede-adviseur in een transactie voor logistieke/warehouse vastgoed welke is gelegen in Zuid-Duitsland met een terrein grootte van ca. 90.000m2 met ca. 46.000m2 vloeroppervlakte. Het vastgoed is aangekocht door een institutionele investeerder uit Azië.